23.10.2014

ESA & MUITA KUULUMISIA

What in the world is up? Johan on pitkä aika siitä, kun viimeksi täällä kirjoittelin. Sen sijaan, että valittelisin koulukiireitä, ajattelin vähän raottaa, että mitä noihin menneisiin viikkoihin on oikeen kuulunut. Ja niihinhän on kuulunut vaikka mitä!

Ensinnäkin saatiin vihdoin varattua ihan loistelias juhlapaikka ensi kesän karkeloihin, jei! Nyt alkaa todellinen suunnittelumania, varokaa vaan lähipiiri - ja kaikki muutkin männynkävyt.

Sitten kävi niin, että joku väsyneiden opiskelijoiden suojelupyhimys kuuli mun rukoukset ja päästiin H:n kanssa yllättäen osallistumaan vuoden säkenöivimpään muotigaalaan eli Elle Style Awardseihin (tuttavallisemmin ESA vaan). Ja kuka vielä väittää, ettei Suomessa ole tyylikkäitä ihmisiä? Gaala tarjoili sellaista muodin ilotulitusta kaikille aisteille, että kyllä siinä koulukiireet ja oikeestaan kaikki muutkin kiireet pyyhkiytyivät mielestä heti punaiselle matolle astuessa. 

Messukeskukseen kerääntynyt juhlakansa kantoi yllään mitä ihanimpia luomuksia Suomen ykkössuunnittelijoilta ja asukokonaisuudet oli tarkkaan harkittu viimeistä hiuskiehkuraa myöten. Oma gaalaeleganssini oli tulosta yhdestä paniikinomaisesta ryntäilyiltapäivästä kaupungilla, minkä varastin arvokkaasta tentteihinlukuajasta. Se siis oli mitä oli. Lopulta huomasin, että samantyyppiseen mustaan haalariin olikin pukeutunut noin neljäsosa illan juhlavieraista. Pas mal!
Oon näköjään aloittanut myös uuden kuntoilulajin, nimittäin messukeskus -power walkin. Keskiviikon gaalan jälkeen palasin heti perjantaina tutkailemaan i love me -messujen tarjontaa ja niissä merkeissähän se lauantaikin vierähti, tosin sillä erolla, että korkkarit jätin jo kolmantena päivänä naulaan. 

Tänä viikonloppuna on edessä vielä kaikkien oman elämänsä kulinaristien vuoden parhaat messut eli viini, ruoka ja hyvä elämä -messut (alkoivat jo tänään). Eli nyt jos koskaan kannattaa ottaa suunta kohti Pasilaa ja tulla maistelemaan jännittäviä uusia tuttavuuksia. Ihan ykköstapahtuma! :)

Mutta hei kirpsakkaa torstaita! Muista villasukat ja pipo, siellä on jo kylmä, hrr.

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!