11.3.2015

AND THE BEAT GOES ON

Hei viikko on taas jo puolessa välissä, kääk. Mihin tää aika oikeen menee? Just tänään mietittiin äidin kanssa iltalenkillä, että tuntuu kuin aina olisi joko maanantai tai perjantai. Mulla vilisee päivät hirveetä vauhtia järjestellessä ja suunnitellessa. 

Musta on tullut viime aikoina totaalinen wedding maniac, enkä osaa puhua enää mistään muusta, kuin kutsukorteista ja kaasojen mekoista. Ehkä se on ymmärrettävää, tai ehkä jokseenkin raivostuttavaa. :D

Kouluhommien ja työvuorojen ohella oon onneks ehtinyt myös jumppailla. Kotitreenit onkin kulkeneet taas mukavasti ja kahvakuula alkaa jo löytämään oikeille liikeradoille. Ulkonakin on jo niin ihanan keväistä, että mikäs sen parempaa, kuin vetästä lenkkitossut jalkaan ja lähteä fiilistelemään jo paikoin hiekotuskivistä lakaistuja asfalttiteitä. En oo myöskään lipsunut vielä kertaakaan ruokavaliosta (pienet sille). En voi silti väittää, ettenkö jo odottaisi viikonloppuna häämöttävää vapaasyöntiateriaa. Siinä se itsekuri vasta punnitaan!
Tänään olin järkännyt ittelleni näytöt pariin hotelliin, sillä halusin etukäteen päästä tutustumaan niiden tarjontaan hääyötä (ja häitä edeltävää yötä) ajatellen. Mikä mahtava idea se olikaan, sillä nyt ei tarvitse jännittää, että minkähänlainen majoitusratkaisu siellä oven takana odottaa. Eikä varsinkaan tarvitse itse päivänä katua ja voivotella, mitä jos jossain muualla olisikin ollut jotain sopivampaa tarjolla. Kannattaa siis käydä etukäteen vähän nuuhkimassa nurkkia, niin ei tule sitten mitään ikäviä ylläreitä! Ja niitähän me morsiamet viimeseks halutaan hääpäivänä, amiright?

Me (minä) valittiin hotelli Fabian, sillä se on kaikin puolin oiva ratkaisu, niin sijaintinsa, tyylinsä, huoneidensa, kuin palvelunsakin puolesta. Taitaapa tuo pitää tripadvisorissa paalupaikkaakin Helsingin hotelleista tällä hetkellä. Nyt on sitten sekin asia pois päiväjärjestyksestä, huh.

Ja niin se to do -lista lyhenee. Hitaasti, mutta varmasti. 

Onko siellä kokemuksia kyseisestä hotellista? Antakaahan paukkua. :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!