20.3.2015

VIIKKOKATSAUSTA JA ASUKUVIA

No helou! Pikkasen on ollut taas tauonpoikasta kirjottelusta, koska on ollut niin haipakkaa! Mutta kaiken tohinan ja hopun on jaksanut ihan erilailla, koska AURINKO<3 Eikö vaan?

Maanantaina olin jännän äärellä, sillä onnistuin salakuljettamaan itteni avustajaksi leffakuvauksiin. Olihan mielenkiintoista nähdä, miten niitä pätkiä oikeen tehdään. Saatetaan kuvata yhtä ainoaa kohtausta monta tuntia putkeen, välillä käydään syömässä ja taas jatketaan. Avustajillehan se tarkoittaa loputonta odottelua, mutta mua se ei haitannut. Olin asennoitunut koko hommaan mukavana uutena kokemuksena. Nostan kyllä hattua elokuvantekijöille, rankkaa hommaa kellon ympäri.

Koulussakin on ollut vaikka ties minkälaista presistä ja ne on pitänyt suht kiireisenä. Viikon paras rimanalitus oli se, kun unohdin aamupöpperössä englanniksi esitelmää pitäessäni, miten "characterize" lausutaan ja päädyin sopertamaan jotain katetroinnin ja siansaksan väliltä, useaan otteeseen. Opiskeluelämän huippuhetkiä.

Tänään käytiin pyörähtämässä kaupoilla ja matkaan tarttui muutamatkin kengät, ohops. Vaikka ei kyllä olisi pitänyt shoppailla, sillä varattiin just H:n lähestyvän loman kunniaksi Tukholman risteily ja Stokis on tunnetusti varma shoppailukohde. Kauppareissulta tarttui mukaan muutakin, nimittäin pitkästä aikaa asukuvia. Tässähän niitä!
Takki (sama vanha) Only
Huivi New Yorker
Pitkä neule Lindex
Kengät Vans
Laukku River Island 

Ja kyllä! Sama vanha luottotakki (jonka jo monesti olen luvannut vaihtaa uuteen) on taas kaivettu kaapin perukoilta käyttöön. Se nyt vaan on tullut jäädäkseen. 

Semmosta tänne. Niin ja nyt meillä on sitten pappikin! Muuta "niihin" liittyvää ei olla tällä viikolla ehditty miettimäänkään. 

Mahtavaa viikonloppua! Muistahan rentoutua oikein kunnolla :)

Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!