28.7.2015

SUMMER OF EXCITEMENT

No mitä nyt ihmettä - minä täällä! On taas tullut pidettyä lomaa kirjoittelusta ja tässähän tää kesäkin jo vierähti. Tai no, "kesä".

Mitäs näihin viikkoihin (kuukausiin, krhm) on mahtunut? Ainakin jo lähes epätoivoista auringonmetsästystä. Muutamia kertoja tuosta mollukasta on päässyt nauttimaanki mm. saunalauttailun (cooleinta ikinä) ja terassilla tissuttelun merkeissä. Ja taisihan tuo juhannuksenakin kolmisen varttia paistaa - juuri sen verran, että saatiin vaahtokarkit mukavasti poltettua.

Tähän kesään on mahtunut vähemmän unta kuin ikinä aikaisemmin. Aloitin työharjoittelun uudessa ja jännässä paikassa, johon en voisi olla tyytyväisempi. Vihdoin pääsen tekemään alaani liittyviä asioita! Illat ja viikonloput saakin sitten juosta hääpalavereissa, askartelukaupoissa, sormusliikkeissä, kukkaputiikeissa ja hoitoloissa (viimeinen varsinkin on hyvin vaivalloista ja rankkaa). 

Elämä on siitä hassua, että kaikki jännittävä tuppaa kasautumaan yhdelle kesälle ja sitten mennään taas pitkään tasaista körötystä. Nyt vaan pitää ottaa kaikki irti tästä uudesta, jännittävästä, kutkuttavasta ja kipristävästä tilanteesta, joka eskaloituu vielä ennestään tulevien parin viikon aikana, I bet.


Ja tästä pääsenkin sopivasti hardcore-hääjuttuihin, joten perinteinen varoitus tähän väliin sinulle, joka et halua vaaleanpunaista hattarahöttöä aamupalaksi. 

Aluksi pitää tietysti kertoa, että mulle järjestettiin aivan eeppiset polttarit, joissa ilmeni, että mun ystävät tuntee mut melko hyvin. Polttaripäivää avaan lisää myöhemmin, mutta tähän tyydyn toteamaan, että kun ympärillä on joukko tommosia ystäviä, niin voi kuolla onnellisena (can I get an amen?)

Vaikka häähössötys sen kun kiihtyy, alkaa kaikki tarpeellinen olla jo kivasti kasassa. Oon löytänyt myös ratkaisut koko kevättä varjostaneisiin teemoihin, kuten "Kuka hitto laittaa mun hiukset" -paniikkiin ja "Miten *#/¤#¤*:n paljon kukkiin pitää oikeen upottaa rahaa" -hysteriaan. Niiden tilalle on noussut muutamia uusia teemoja, kuten "Kuka voi istua kenenkin vieressä"-shakki, "Kuka kuskaa meidät HCM:ää väistellen ajoissa tarvittaviin paikkoihin" -reititys (Alepan fillariagentitkin kalpenee tälle) ja "Apua, apua, paniikki, paniikki" -täpinöinti. 
Millaisissa fiiliksissä siellä odotetaan teidän päivää? :)

Onneksi päästään viikonloppuna nostattamaan oman häästressin rinnalle iloista ja huoletonta häähumua, kun lähdetään tanssimaan kavereiden häitä. Siellä syke alkaa varmaan nousta jo cardio-lukemiin. ;)

Palailen taas piakkoin! Voi hyvin <3
Suski

ps. Hoi elokuun morsiamet! Alan järjestää raivokkaita aurinkotanssisessioita Helsingin paikallispuistoissa hääilmojen kohentamiseksi - feel free to join ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!