28.11.2014

JOULUTUNNELMAA

Nyt kuulkaas alkaa koti näyttämään jo ihan joululta. Enää kuusi puuttuu. Se kuitenkin uhmaten hankitaan joka vuosi, vaikka neulasia löytyy vielä kesälläkin nurkista pyörimästä. Nooh, on se vaan niin sen arvoista. :)

Meitsi on ollut taas vähän muissa puuhissa lähiaikoina, kun tekemättömät kouluhommat painaa ikävästi päälle. Ja kyllähän tää joulun fiilistely on vienyt mun ajatukset jonnekin ihan muualle kun tilastollisiin menetelmiin, sen voin sanoo. Joten vielä ois vähän kirittävää, ennen kuin pääsee joululoman viettoon. Onneksi tiedossa on paljon kaikkea ihanaa piristystä vielä ennen itse juhlaakin.

Mun joulufiilistely alkoi tänä vuonna jouluvalojen ripustamisella, joita tykitinkin sitten ihan jokaiseen nurkkaan. More is more, right? Rakastan myös kynttilöiden polttamista. Ei ihme, että meidän vierailla on aina meillä käydessään niin kuuma, kun noin sata tuikkukynttilää hohkaa yhtäaikaisesti. Tunnelmallista sen olla pitää, eikö? ;)



Huomenna olis tiedossa ihan mieletön päivä! Otetaan H:n kanssa pieni irtiotto arjesta. Saas nähä mitä kaikkea kivaa se onkaan keksinyt. Mutta tänään pitää malttaa mennä vielä töihin ja sitä ennen saan osani vielä kouluhommeleistakin. 

Tunnelmallista ja valontäyteistä viikonloppua kaikille <3

Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!