9.4.2015

RAINY DAYS

Helouta vaan taas piiiitkästä aikaa! Tajusin just, että en oo pitkään aikaan kirjotellu, enkä myöskään päivittäny meidän dieettikuulumisia. Tässäpä niitä tulisi sitten. :)

Sinä, joka arvelit homman kosahtavan ensimmäiseen vapaasyöntiateriaan: onneksi olkoon! Olet juuri voittanut Vuoden Skeptikko -palkinnon (ja olit samalla oikeassa). Ruokailut on toki jatkuneet terveellisellä linjalla siitäkin lähtien, mutta keittiövaaka on päässyt lomalle ja satunnaisia lipsumisiakin on esiintynyt. Damn you white wine. Dieettiin ei nimittäin luonnollisesti kuulu myöskään alkoholi, joka vaan tuppaa pilaamaan kaiken monestakin syystä. Mutta kun. Noh, nyt yritän taas skarppailla, oon muutenkin vähän enemmän semmonen loppuspurtti-ihminen. 

Dieettiin ei myöskään kuulu Ruotsin risteily seisovine pöytineen, mutta saatiinpahan tehtyä kiva reissu sateiseen naapuriin. Käytiin tsekkaamassa ABBA-museokin, joka oli niin mahtava paikka, että taidan pyöräyttää siitä postauksellisen tuonnempana. Tukholmasta löytyi myös muutamia kivoja hääjuttuja. Punaraitaiseen kassiin kätkeytyy erittäin potentiaalinen häätuoksu ja löysin myös karkkibuffaan kaikkea pientä kivaa, score!

Tänään käytiin tutustumassa uudestaan meidän juhlapaikkaan ja vau että oonkin tyytyväinen meidän valintaan. Sain neuvoteltua karkkibuffan valikoimia vielä aiempaa kattavammiksi (ravintolaan kun ei saa tuoda mitä vaan). Täytyy varmaan lähteä uudestaan reissuun, sillä ostin valitettavan varovasti tarjoilukuppeja Tukholmasta bongaamastani krääsäparatiisista. Tai sitten lähestyn sinne lähteviä kauppalapun kera. :F

Juhlapaikan näkeminen konkretisoi taas kivasti suunniteltuja ideoita, mutta häästressiaste alkaa silti kohota tasaisesti. Meiltä nimittäin puuttuu vielä niinkin tärkeät asiat, kuin kutsut ja mun puunaukseen osallistuvat ihmiset. Etenkin jälkimmäisestä en voisi olla enää tarkempi, joten onnea vaan sille, jolle nakki napsahtaa! Samasta syystä en myöskään ole vielä uskaltanut tehdä päätöstä asian suhteen, vaikka taidan olla jo lohduttoman myöhässä. Hyviä ideoita ja suosituksia otetaan enemmän kuin mielellään vastaan!

Mutta eipä siinä. Toivottavasti sielläkin on viikot vierähtäneet mukavasti! Huomenna pääseekin taas nauttimaan vapaista (ja taistelemaan viikonlopuille ehdollistunutta suun napsumista ja naposteluvatsan kurnimista vastaan, god help us).

Ihanaa viikonloppua anyway :)

Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!