21.4.2015

BRIDE(NOT TO BE)ZILLA

Yellow! Meitsi on suhannut viime viikot koulussa ja töissä, sekä yrittänyt taistella (vaihtelevalla menestyksellä) alati kasvavaa häästressipaniikkia vastaan, joka ei kohdistukaan enää vain hääasioihin, vaan on mukavasti levinnyt osaksi arkea. 

On ollut ihan mielenkiintoista seurata, että minkälainen morsian musta kuoriutuu kaiken hössötyksen keskellä. Näemmä melko kohtalokas sekoitus uhmaa, yliherkkyyttä ja teräväkielisyyttä. Pahaahan en tarkoita kellekään, mutta tulepas liian lähelle jumpassa käsiliikkeinesi, niin täältä pesee! Noh, joogaa, ulkoilua ja meditointia lisää, niin eiköhän se siitä. Ja ehkä pitää omaksua yhden morsiusneitoni asenne: "se on vaan yksi päivä, eikä kaiken tarvitse olla täydellistä". Ei kyllä kuulosta yhtään multa.
Mitenkäs kohtalotovereiden päät on kestäneet? :)


Ollaan päästy onneksi myös etenemään hääjärjestelyissä, sillä saimme vihdoin kutsut tilattua. Ne on loppujen lopuksi kuitenkin kaikkein suurin askel kohti itse hääjuhlaa ja vieraiden kutsuminen tekee häiden odottamisestakin jotenkin paljon konkreettisempaa - ja jännittävämpää!

Tiedän monia, joilla on taitoa ja pokkaa askarrella omat kutsut, mutta jotenkin tällä kertaa ei inspannut ottaa selvää, minkälainen martta loppujen lopuksi olenkaan. Ei myöskään haluttu käyttää paperituotteisiin neljäsosaa budjetista, joten kaiken maailman überfancyt designstudioluomukset voitiin unohtaa. 

Mahtava kompromissi löytyi Vistaprintilta. Tarjolla on tuhansia tyylikkäitä malleja kohtuulliseen hintaan. Ja mikä hienointa: maksuttoman palvelunumeron päässä asiakkaalla on käytössään suunnittelijoita, jotka pystyvät tekemään muutoksia vielä valmiisiin korttipohjiinkin - ja tämäkin täysin maksutta! Voitte vaan arvata hyödynsinkö tätä mahdollisuutta. Ihan pari kertaa tuli ehkä soitettua. 

Ja psst! Kutsutilauksen saa nyt puoleen hintaan, mikäli tilaa 28.4 mennessä. Tämäkin säästö on kivempi käyttää vaikka jännempään karkkibuffaan. :)

Keväiset kuvat tarttuivat taitavan H:n linssiin yhtenä lauantaina, kun oltiin ottamassa aurinkoterapiaa Kaivarissa. Ottokin oli superfiiliksissä merestä. Mäkin jopa onnistuin relaamaan pikkuriikkisen hetken.

Ainiin, nyt on jo hääpäivän naama-asiakin hoidossa. Enää se kampaustaituri puuttuu, any ideas? :)

Energistä viikkoa kaikille! <3

Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!