23.4.2015

ONE YEAR

Eilen tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni tähän virtuaaliseen muistivihkooni. Intouduinkin selaamaan blogia läpi ja muistelemaan vuoden aikana tapahtuneita asioita. Onpa aika hurahtanutkin nopeasti!

Aloin kirjoittamaan blogia yksinkertaisesti siksi, että pidän kirjoittamisesta. Tässä yhteydessä kieli nyt ei aina ole ihan oppikirjojen mukaista, mutta eräänlaista itseilmaisua tämäkin. Viime kesänä kiinnostuimme myös valokuvaamisesta ja siitä kehkeytyikin mukava harrastus blogia täydentämään. Tai no, mulla saattoi vähän loppua kärsivällisyys kaiken maailman aukkojen ja suljinnopeuksien opettelussa, mutta onneks H sai hommasta kerralla kopin. H onkin arvokas taustahäärä blogin kuvien napsijana. <3

Itse en hirveästi lue blogeja, mutta olen huomannut, että yleensä kiinnostavimpia blogeja ovat ne, joissa kirjoittajalla on pokkaa kertoa avoimesti touhuistaan. Siispä päätinkin heti aluksi, että yritän ottaa samanlaisen asenteen omaankin kirjoitteluun. Varsinkin dieetit ja treeniprojektit on hyvä huutaa täällä ääneen, jospa julkinen paine avittaisi onnistumisessa (useinmiten ei). 

Tässäpä vielä kasa kuvia vuoden varrelta, ole niin hyvä!
 

Ja kiitos niille molemmille, jotka ovat oikeasti kommentoineet kirjoituksiani! Rohkaisisin nyt teitä salaninjavierailijoitakin kertomaan ajatuksianne, niin ei mene ihan yksinpuheluksi. ;)

Aurinkoista torstaita <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!