23.4.2014

Aamulenkkeilyä

Huomenta! Johan oli vaikea herätä aamulla. Pyrin tekemään useampana aamuna viikossa pidemmän aamuaerobisen, eli tosi reippaan kävelylenkin rasvanpolttosykkeellä. Lenkille lähtö on aamuisin must, sillä perheemme kolmas jäsen, naapuruston pusikkojen ylitarkastaja Otto tarvitsee paljon liikuntaa. Tänään lenkille lähtö oli hieman nihkeää eilisillan salitreenin tuloksena. Käydään mieheni H:n kanssa läheisellä Fitness24Sevenillä, jossa on ilahduttavan hyvä treenata edullisesta hinnasta huolimatta. Sali on auki nimensä mukaisesti aina, joten eilenkin lopeteltiin treenit vasta puolen yön aikoihin. Ja eilen oli jalkapäivä, tuo kaikkien rääkkien rääkki, joten ei ihme jos sängystä nousu tuotti vaikeuksia tänä aamuna. 


Ihanan kevätauringon yllyttämänä vedin kuitenkin lenkkikamat niskaan ja musat korviin. Ilma ei kyllä ollut enää niin lämmin kuin pääsiäisenä, mutta onneksi tuo Socin juoksutakki on samalla hengittävä ja vähän tuultapitävä. Noi Niken treenitossut on niin kuumat, että käytän niitä ihan huoletta ulkona, vaikka ne taitavat ollakin salille ja jumppaan sunniteltu. Mutta askeltuntuma on mukava ja muutenkin ne soveltuvat hyvin reippaaseen kävelyyn, joten miksipäs ei sitten ulkoiluunkin!

Noin kolmen vartin lenksun jälkeen tein aamiaisen, joka on samanlainen melkein joka aamu eli puuroa, marjoja, raejuustoa ja mehukeittoa. Meillä lenkin tehokkuutta voi arvioida suoraan katsomalla sohvalle. Jos näky on tämä, niin homma meni nappiin. ;)


Minkälaisia aamutreenejä itse suosit? Ainakin mä olen huomannut, että mitä lähemmäs kesää mennään, niin tekee mieli treenailla päiväsaikaan enemmän ulkona ja vasta illalla sitten salilla.

Aurinkoa päivään!

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!