24.4.2014

Sekaisin sinisestä

Tänä keväänä on alkanut ihan hullu buumi kirkkaan siniseen. Tuota sävyä näkee nyt kengissä, laukuissa ja asusteissa, vaatteissa, mekoissa ja kosmetiikassa. Tästä väristä innostuneena aloin himoitsemaan sinisiä kynsiä ja onnekseni kaapista löytyikin Lumenen pullollinen kyseistä väriä. Sävy on kirkkaampi kuin "sinitarra" mutta silti aika vaalea. Sävyn nimi onkin osuvasti "Rebel royal". Aika pähee, eikös? 

Noita Lumenen Natural Code -kynsilakkoja on kaikissa niin ihanissa sävyissä, että haluaisin kokeilla niitä kaikkia! Pidän noissa erityisesti niiden peittävästä pigmentistä ja kestävästä lopputuloksesta. Ja onhan ne myös tosi edullisia ja kompaktin kokoisia.

Pullot ottaneet näköjään vähän hittiä matkoilla :F



Tarviiko sun mielestä kynsilakan matchata muun asun kanssa ja kuinka usein tulee vaihdeltua kynsien väriä? Mua ainakin ärsyttää jos pitää yrittää yhdistää esim. kirkkaanpunaiset kynnet neonkeltaiseen huppariin. Oon nimittäin opiskelun ohella töissä semmosessa sporttisessa vaateliikkeessä ja siellä nuo työvaatteet tuppaavat olemaan melko kirkkaan värisiä. Mutta onneksi tää sininen ainakin sopii neonkeltaisen kanssa superhyvin! 

Huppari Björn Borg

Iloista torstain jatkoa :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!