22.4.2014

Faktat tiskiin

Helou! Tästäpä alkaa mun uusi blogi, jonka nimesin vaatimattomasti: "Project Happiness". 
Alkuun ajattelin kertoa sulle kuka oon ja mistä tuun. Nimeni on Susanna, kavereiden (ja oikeestaan kaikkien muidenkin) kesken Suski. Täytän alkukesästä 26 ja asun avomieheni ja meidän koiran kanssa Pohjois-Helsingissä. Olen valmistunut estenomiksi 2011 ja nyt on uusi tutkinto työn alla. Määrittelemättömän ajan, mielellään nopean, päästä musta tulee tradenomi. Jospa siinä sitten olisi tarpeeksi nomeja yhdelle tytölle. 

Harrastuksista voisin mainita kuntosaliharjoittelun, jonka aloitin enemmän tai vähemmän vakavissani tämän vuoden alussa. Kyllä on ihan eri fiilis lähteä salille ja tehdä siellä asioita, kun on avomiehen henkinen raippa piiskaamassa tahtia. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat mm. eri tyylit, kauneus ja kosmetiikka, hyvinvointi ja ravitsemus, musiikki, eläimet, sisustus, kulinarismi ja matkustelu, joista jälkimmäinen jäänyt hävettävän vähälle viime vuosina erinäisistä syistä johtuen. No, siinä nyt tärkeimmät.

Heti kärkeen vähän kuvia eiliseltä. Oltiin viettämässä äidin kanssa kiireetöntä löntystelypäivää Kaivarissa ja Ullanlinnassa viimeisen pyhäpäivän kunniaksi. Asuksi valitsin vähän lämpöisemmän puuvillaneuleen, suht ohuen nahkarotsin, treenitrikoot ja lenkkarit. Ei sitten tule niin huono omatunto jos vaikka jätskikiskalle eksyttäisi..

Neule Gant, takki Only, laukku Mango, trikoot Soc, lenkkarit Nike, aurinkolasit Lindex.



Kello Michael Kors (kuva harmillisen epätarkka)






Semmoinen päivä se, ai että me nautittiin auringosta! Mitä oot mieltä asusta? Voiko sun mielestä nahkatakin yhdistää treenitrikoisiin?

Stay tuned!

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!