30.4.2014

Vappuaamun touhuja

Iloista vappuaattoa sinne! Mun aamu starttasi taas tuttuun tapaan Oton kanssa aamulenkillä ja oli ihana päästä nauttimaan taas auringosta. Sali on jääny tällä viikolla väliin koulu- ja vappuvalmistelukiireiden takia, mutta välillä on ihan hyvä myös lepäillä niin jaksaa taas. :) 

Lenkille tempaisin päälleni mun lempparitreenitopin. Niken topin sanoma on melko yksiselitteinen ja siitä saa virtaa luovutuksen tai laiskuuden hetkillä. Noi Nike Free:t on ihan parhaat jalassa, enkä suostukaan lähtemään enää lenkille ilman niitä. 



Päivän polttava puheenaihe on tietysti vappuasun valinta. Omani löysin yllättävän kivuttomasti vain muutamalla kauppapyrähdyksellä. Asu tulee koostumaan fuksian värisestä pirteestä spagettiolkaintopista, vähän rennomman mallisista tiikeri-vai mikä nyt onkaan-kuosisista housuista ja kaulakorusta. Päälle pitää varmaan heittää ainakin nahkatakki.




Kenkävalinnaksi suunnittelin tuommoisia mustia nahkanilkkureita, joissa on kyllä melko korkea korko ottaen huomioon, että pelkästään illalle valitsemamme ravintola sijaitsee melko pitkän kävelymatkan päässä.
Nyt pitää lähteä tekemään vielä muutama täsmäisku kaupoille, jotta pääsee hyvissä ajoin laittautumaan juhlakuntoon.

Kuplivan ihanaa vappua! <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!