3.8.2014

TÄYDELLINEN PÄIVÄ

Eilinen päivä oli ihan mahtava! Tallinnasta näyttäytyi mulle taas ihan erilainen puoli ja vitsit miten kivaa meillä oli. Viime kerralla opin, että tuo paikkahan on aika passeli shoppailuun (kyllä, tajusin sen vasta nyt) ja eilen päästiin tutustumaan mestan kulinaristiseen tarjontaan, joka on kerrassaan loistava! Toki satama-alue ja vanha kaupunki ovat täynnä turistiravintoloita, jonne mennään syömään tuttua ja turvallista hampparia liukuhihnameiningillä. Ja sitten jos viitsii hiukan ottaa etukäteen selvää  paikan tarjonnasta, niin saattaa löytää vilskeen keskelle kätkeytyvän helmen, niin kuin me eilen löysimme. Mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

Eiliseen mahtui kaikkea, mitä täydelliseen kesäpäivään Tallinnassa pitääkin kuulua: ihania ihmisiä, paljon aurinkoa, kylmiä juomia, muutamia vaateputiikkeja, taivaallista ruokaa, kauniita rakennuksia, rentoa fiilistä ja naurua. Vanhassa kaupungissa käyskennellessä tulee haukottua henkeä persoonallisten ja kauniin idyllisten rakennusten keskellä. Suloisia ja vehreitä terassejakin on joka kulmalla, eikä vaihtoehdoista todellakaan ole puutetta. Miksei Suomessa voi olla semmoista? 


Kyllä tommonen päivän pyrähdyskin riittää mainiosti hetken nautiskeluun ja irtiottoon. Kerrassaan mainio päivä siis.

Tänään suunnataan mbarin terassille jazzpiknikille, jossa on luvassa loistavaa musiikkia huippukokoonpanoilta ja vielä täysin ilmaiseksi. Kannattaa ehdottomasti tulla! :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!