1.8.2014

WORK EAT SLEEP REPEAT

Heinäkuu on ollut yhtä juoksua paikasta toiseen. Viikot olen paiskinut töitä ja viikonloppuisin yrittänyt ehtiä nauttimaan kivasta seurasta ja tietenkin mahtavista helteistä. Ruudun ääreen en ole juuri ehtinyt, joten täällä bloginkin puolella on ollut pieni kesätauko. Olen kuitenkin ehtinyt kipaista mm. mökillä, kampaajalla (parasta) ja ihan vaan vähän shoppailemassa. Aamut on ollut parhaita, kun on ollut pakko herätä extra-aikaisin viemään Odea ulos. Heräilen siinä puolivälissä lenkkiä ja kotiin päästyämme aamutouhut hoituvatkin jo ihan eri meiningillä.

Tämä viikko oli nyt kesän viimeinen työmyyräilyviikko, joten ehdin onneksi ottamaan vielä vähän iisiä ennen kuun lopussa jälleen starttaavia opintoja. Niitäkin vielä. Nyt ei kannata kyllä vielä uhrata ajatustakaan niin pitkälle vaan aloittaa esimerkiksi huomisen kesäpyrähdyksen fiilistely, sillä mehän lähetään parhaiden tyyppien kanssa Viroon! Jo toinen kerta tänä kesänä, ei lainkaan junttia. :D No mutta täytyyhän ne final salet vielä käydä tsekkaamassa.


Reissuasussa on vielä vähän purtavaa, sillä huomisesta on luvattu kuuma, mutta viime kokemuksen perusteella opin, että sää voi olla ihan mitä vain. Kevyt hellemekko on varmaan silti paras vaihtoehto. :)

Nautinnollista viikonloppua ja ihania hetkiä auringossa. <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!