16.9.2014

BERLIININ TULIAISIA

Taas yksi tavallisen tappava koulupäivä (heh kyllä, musta tuntuu jo nyt tältä) sai tänään kaipaamansa piristysruiskeen, kun treffasin ihanan ystäväni pitkästä aikaa lounaan merkeissä ja päästiin turisemaan oikein kunnolla. Nais! Mikään ei kyllä piristä niin, kuin kiva juttutuokio enenevän syyskiireen keskellä. Mestana oli Factory, pääsin siis vihdoin kokeilemaan sitä. Tällä kertaa skippasimme kuitenkin sen kehutun salaattitiskin ja nautimme lounaaksi lohta ja risottoa, ihan maittava mesta!

Lupasin viime viikolla raottaa Berliinin reissun shoppailusaalistani ja tässäpä tätä nyt olisi. Ainakin tällaisia ihanuuksia korjailin mukaani Berliinin kaupoista pyörimästä. Koin tämän suorastaan velvollisuudeksi ja hoidin pestini kyllä erittäin tunnollisesti.
reppu Primark
tekonahkainen aleihanuus jostain random kenkäkaupasta..
 ...kuten nämä..
 ..nämä..
 ja nämä ja loputkin löytämistäni kengistä. Meidän oli selkeästi tarkoitus astua juuri tähän kenkäkauppaan, sillä sattumoisin kaikki meidän tarvitsemat (ja haluamat) kengät oli koottu saman katon alle ja vielä pilkkahinnoin. Sain mahdutettua fiksuna tyttönä matkalaukkuumme pakkaamaani varakassiin kahdeksat parit, ei paha!

Kotiinkin löytyi jotain pientä ja tuoksuvaa. Eräässä putiikissa oli mielettömän hyvä valikoima huonetuoksuja ja jo ennen reissua huonetuoksun ostamista harkinneena en voinut olla tuomatta kotiin pullollista. Tuoksua tulee huoneilmaan juuri sopivasti, eikä sitä huomaa koko ajan. Lasisessa purkissa oleva tuoksukynttilä oli heräteostos Primarkin kassajonosta.
 

Huomenna pääsen taas töihin ja loppuviikkokin näyttää oikein lupaavalta. Ja hei perjantaina: Vain elämää! Odotukset on korkealla.

Mukavaa viikon jatkoa! :)

Suski

2 kommenttia:

Kerro mielipiteesi!