11.9.2014

FROM BERLIN WITH LOVE

Tjenare mannen! Tää ilta on mennyt oikein kivasti ja perin rennosti. Kävin lenkillä (jes!), katottiin filmnetistä varmaan maailman parasta ja hauskinta sarjaa eli Solsidania ja sitten fiilistelin vielä vähän meidän Berliini-kuvia. Tässäpä niitä lävähtäisi tälleen värittöminä versioina, vaikka itse matkasta ei kyllä väriä puuttunut. 

Mihin tahansa tuolla kylillä kävellessä kattoikin, niin aina tuntui olevan jonkinlainen saneerausoperaatio meneillään. Toisaalta, joka puolella oli myös jotain mielenkiintoista ja särmikästä nähtävää. Kaupungin (tai ainakin niiden alueiden, joissa me pyörittiin) yleisilme jäi kuitenkin melko nuhjuiseksi. Toki löysimme myös siistimpiä alueita, kuten oma lempparini Charlottenburg (kolmen päivän kokemuksella, kjäh). Sattumoisin myös suurin osa kivoista kaupoista sijaitsi tuolla alueella, kuten myös vikan illan ravintolamme, joka osoittautui huippulöydöksi.

Taidetta näkyi paljon katukuvassa ja pintaa raapaisemalla olisi varmasti löytänyt vielä vaikka mitä helmiä. Harmi, ettei aika tällä kertaa riittänyt sen parempaan syventymiseen. No, ens kerralla sitten ajan kanssa! Ja ylimääräisen matkalaukun, jonka voin sulloa täyteen kenkiä..


Huomenna on jännä päivä. H:lla on "tuo naisesi työpaikalle"-päivä ja meitsi pääsee ottamaan vähän selvää, että mitä se mun luti duunikseen oikeen touhuaa. Luvassa ois kuulemma ainakin panssarivaunukyytiä ja jonkinlaista ampumista. Saas nähä kuin käy, ilmottelen sitten... :D

Nyt hyviä unia ja tsemppiä perjantain pyristyksiin. Ihan kohta pääsee viikonlopun viettoon!

Suski

1 kommentti:

  1. oioi kuule, Berliini on aivan ihana kaupunki!! Varsinki kun siihen on aikaa tutustua kunnolla :)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!