6.9.2014

OH JOY!

Voi tätä riemua! Otin tänään vihdoin itteeni niskasta kiinni ja lompsin salille viettämään vapaata lauantaipäivää. Vedin alkuun parikymmentä minuuttia crosstrainerilla ja kymmenisen minsaa soutua. Sitten ois normisti vuorossa armotonta pumppausta mutta mitä kummaa. Ei noussut rauta oikeen entiseen malliin. Heti huomaa, kun protsku on vähentynyt (tahattomasti) ruokavaliosta ja tilalle on tullut hiilarihöttöä. Jumaleissön, ei tämmönen peli vetele!

Olo oli muutenkin vetelä ja väsynyt. Ajattelin, että paras lääke siihen on varmasti se, että liikun vielä lisää. Eipä siinä muuta, kun juoksumatolle ja jumputusmusat korviin. Päätin, että tästähän en lähde, ennen kuin liikkuminen tuntuu taas ihanalta, eikä semmoselta väkisinvääntämiseltä. Tunnin aikana juoksumatolla fiilis alkoi taas normalisoitumaan; askel alkoi keventyä ja ylämäkikävelyn ja juoksuspurttien vuorottelu sai aikaan vanhaa kunnon liikkumisen riemua. Lopulta draivi oli niin hyvä tuon raivotunnin jälkeen, että pomppasin vielä crossailemaan vikaks vartiksi. Tätä mä oon kaivannut! 

Nyt tää kuulostaa ihan siltä ku en olis käyny kymmeneen vuoteen liikkumassa, mutta säännöllisen treenauksen jälkeen pidempi kesätauko tuntui yllättävän taannuttavalta. Onneks nyt on taas syksy ja voin unohtaa kaiken maailman huitelut ja keskittyä olennaiseen. ;)

Yhtenä päivänä nikkaroin ittelleni tämmöisen dinnerisalaatin. Kananmunat ja tonnikala toi kivasti protskua, avokado hyvät rasvat ja herneet ja kurkku pikkasen hiilaria. Tuore chili ja mustapippuri kruunasivat kokonaisuuden. Helppoa ja maukasta ja pysyy nälkä pitkään poissa.

Minkälaisia salaatticomboja siellä on kehitelty? Vinkit jakoon! :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!