30.12.2014

KOHTI UUTTA VUOTTA

Nyt on jäänyt aika paljon uuden kameran testailukuvia työpöydälle lojumaan, joten ajattelin läväyttää niitä nyt tänne. Minnekäs muuallekaan. Käytiin tapaninpäivänä H:n ja Oton kanssa vähän ulkoiluttamassa meidän joulumahoja. Lokaatioksi valikoitui Tuomarinkylän upeat maisemat, sillä kamerakin tuli napattua retkelle messiin. Mikäs siinä heppojen hirnuessa jylhissä kartanomaisemissa oli vedellä raitista pakkasilmaa keuhkoihinsa. Vaikka oonkin totaalisesti myrskyinen syksyihminen ja toisaalta myös aika paljon kesäihminen, niin on tää kunnon talvi vaan niin upea. Taidankin olla siis jokavuodenaikaihminen. Vaikka kevät on kylläkin ainoa, joka ei oikeen sytytä. Se on se haju.

Mutta tällaisia otoksia tarttui muistikortille meidän ulkoilupäivästä. Toi kartanoalue olisi muuten aivan ihanteellinen paikka häiden viettoon, että vinkvink vaan kaikki tulevien vuosien morsiamet. :)

Huomenna onkin sitten vuoden viimeinen päivä ja samalla starttaa ehkä yksi tärkeimmistä vuosista tähän mennessä. Ei paineita siis! Uuden vuoden lupauksena aion yrittää tehdä ensi vuodesta terveellisemmän. Ei ainoastaan ravinnon ja liikunnan suhteen, vaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin suhteen. Sitä kun ei aina tule ajatelleeksikaan, miten laajasti "kaikki vaikuttaa kaikkeen" ja miten arkisilla murehtimisilla tai pinttyneillä tavoilla voi olla merkittäviäkin haittavaikutuksia omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Tätä olen alkanut tiedostaa kunnolla vasta lähiaikoina, joten päätin tarttua haasteeseen itseni hyväksi. Saapa nähdä mitä muutoksia keksinkään. Ja aivan varmasti tulen avautumaan aiheesta myös täällä. :)

Mutta sitä odotellessa toivon sulle onnellista ja energistä alkavaa vuotta! <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!