4.1.2015

NEW YEAR'S EVE

Ihanaa alkanutta vuotta! Kyllä mulla nyt on ainakin ihan semmonen tunne, että tää vuosi on hyvä vuosi. Toki aina näin vuoden alussa, uusien mahdollisuuksien edessä, on sama kutkuttava jännitys tulevasta. Mulla on myös erityissyy odottaa innolla tätä vuotta, sillä siihen tulee mahtumaan isoja asioita. Usein vuoden vaihtuessa olo on myös toiveikas erilaisten kaivattujen elämänmuutosten ja unelmien toteuttamisten suhteen. Itsekin olen aina uskonut tähän "uusi vuosi - uusi mahdollisuus" -ajatukseen, vaikka tiedän monia, jotka ovat asiasta ihan toista mieltä. 

Mahtavan aattoillan aikana kuulin ykkösporukkamme aiheesta keskustellessa muun muassa epäilyksiä uuden vuoden lupausten tarpeellisuudesta tai ainakin kehotuksia konkreettisimpiin lupauksiin. Kuulin myös ystäväni miettivän syitä, kun hehkutin alkanutta vuotta uusia mahdollisuuksia pulppuavana tyhjänä pöytänä, josta on mukava lähteä ammentamaan entistä parempia kokemuksia ja fiiliksiä. "Eikö jokainen aika vuodesta ole yhtä tärkeä ja täynnä mahdollisuuksia?" Arvostan tätä ajatusta, ja pyrinkin sitä kohti, mutta tällainen romantikko ainakin kaipaa elämäänsä välillä uusia alkuja, höpsöjä lupauksia, suuria unelmia ja uutukaisen vuoden mukanaan tuomaa taikaa. Vai mitä sanotte tähän? :)

Meidän uv-ilta oli mitä mainioin. Iloinen porukkamme kokoontui Espooseen, kauniiseen rivariasuntoon, joka oli juuri saanut muuton jälkeen uudet asukkaat. Eräs näistä asukkaista oli sylissäni lepäilevä naskalihammas Milo, joka vei sydämeni aivan totaalisesti. Illan aikana joukkoomme liittyi vielä toinenkin ihastuttava karvakuono Inez. Näissä kavereissa riitti hommaa tällaiselle himopaijaajalle.

Pöytä oli katettu kauniisti ja se notkui vaikka mitä herkkuja. Naurettiin, juotiin samppanjaa Swarovskin kristallilaseista (kiitos M&E +B, joka uskalsi antaa lasit käyttöömme), nautittiin ruuista ja käytiin läpi lupauksia ja viime vuoden kohokohtia, sekä tsiigailtiin raketteja. Ilta päättyi luonnollisesti Party Alias -mittelöön. Jumankeka mä vihaan siinä häviämistä. Mutta hyvin kasvattava kokemus heti näin vuoden alkuun: aina, ei edes joka kerta, voi voittaa. 


Sellaiset oli meidän uv-meiningit. Mites siellä juhlittiin? Railakkaasti, mutta turvallisesti, i hope. :)

Suski

2 kommenttia:

Kerro mielipiteesi!