18.1.2015

WKND STUFF

Tää viikonloppu oli pyhitetty keskeneräisten missioiden hoitoon, jotta ensi viikolla vihdoinkin starttaava arki voi alkaa hiukan huolettomammissa merkeissä. Koulu ei tosiaan alkanutkaan vielä tällä viikolla, toisin kuin luulin, vaan ensi viikolla. Siispä tämä viimeinen lomaviikko on ollut semmoista arkeen orientoitumista. 

Perjantaina pyörin kaupungin hääpukuliikkeitä läpi, vaikka sää oli mitä karmein. Talojen katoilta valui niskaan sohjolauttoja ja bussit roiskauttivat kurat naamalle ohi pyrhältäessään. En kuitenkaan antanut periksi, vaan kiersin jopa neljä liikettä aamupäivän aikana. Ensimmäisestä paikasta löytyi yksi helmi, joten jälkimmäisten kiertely oli "eihän vaan ole enää hienompaa missään"-tyyppistä utelua. Vieläkään en kyllä tirauttanut yhtäkään kyyneltä, joten onkohan tuo helmikään sittenkään vielä the puku?
Sinä, joka olet jo omasi löytänyt, kerrohan mistä tietää, että se oikea puku on löytynyt? Ja täytyykö koko lähipiirin rakastua pukuun vai riittääkö, että se miellyttää omaa silmää? Kaiken lisäksi mun kohdalla hommalla alkaa olla jo kiire, sillä pukujen toimitusajat on todella pitkät. 

Perjantai-ilta jatkuikin vielä samoissa merkeissä, kun pääsin suunnittelemaan hääjuttuja viinilasillisten ääressä. Mitä kaikkea pitääkään ottaa vielä huomioon ja järjestää, huh! 


Lauantai oli varattu vaatekaapin järjestämiseen. Idea lähti ystävältäni, joka havahdutti minut ajatukseen siitä, kuinka paljon aikaa ja energiaa täyteen tungettu vaatekaappi (jossa mun tapauksessa oli vielä kesävaatteitakin pyörimässä) vie käyttäjältään päivittäin! Miten paljon helpompaa olisi pukeutuminen aamuisin, kun järjestäisi kaapin siten, että kaikkea siellä olevaa voi ja haluaa käyttää. Vanhat rätit kirpparille tai kylmästi vaatekeräykseen. Todella puhdistavaa ja terapeuttista! Eikä kallisarvoinen aika kulu enää siihen, että tyhjentää asua valitessa koko vaatekaapin sisällön aluksi makkarin lattialle ja alkaa siitä pikkuhiljaa keräilemään oikeita palasia. ;)

Sunnuntai menikin lenkkeillessä ja uusia koulujuttuja jänskätessä. Vaikka loma on ollut rentouttava, on silti ihana palata takaisin koulunpenkille. Jo nyt on aikakin!

Mukavaa viikonalkua sulle! :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!