18.2.2015

FLUNSSAA JA PUKUPOHDINTOJA

Terveisiä sairasvuoteelta! Taisin saada kylmää viikonloppuna ja nyt hiihtoloman kunniaksi nappasin ittelleni flunssan. Jackpot! Not. Ihan kuin lomalla ei olisi parempaa tekemistä, kuin sairastaa yksin kotona. Noh, onpahan tullut levättyä ja katsottua ainakin kymmenen jaksoa The Celebrity Apprenticen uusia jaksoja. Taattua tavaraa.

Samalla jää myös liikunnat tältä viikolta (ellei syvien vatsalihasten treenaamista yskimällä lasketa). No mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: pukumetsästys on jatkunut kipeenäkin lankoja pitkin ja nyt alkaa vihdoin aurinko pilkottaa pilvien välistä. 

Otin yhteyttä jo entuudestaan tuttuun pukuliikkeeseen, joka sijaitsee vähän kauempana Helsingistä. Ilmeni, että heiltä löytyy useita haluamani mallisia pukuja ja tähänastinen suosikkipukunikin sattuu olemaan kampanjatarjouksessa. Kyllä se taitaa nyt niin olla, että tämänkin suuruisessa hankinnassa valinta kohdistuu mieluummin ystävälliseen ja joustavaan palveluun vähän kauempana, kuin muunlaiseen ihan lähikulmilla. 

Oon aina pitänyt hyvää palvelua tärkeänä osana lähes minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankkimista, joten miksi en tässäkin tapauksessa veisi eurojani mieluummin yrittäjälle, joka selkeästi haluaa minut asiakkaakseen ja sen lisäksi vielä auttaa minua löytämään juuri minulle sopivimman puvun. Joustamattomat liukuhihnatapaamiset on jo niin nähty. En malta odottaa, että pääsen tervehdyttyäni taas testaamaan tuon liikkeen palvelua ihan paikan päälle.

Siinä taas aimo annos siitä aiheesta. Tässä vielä vähän kuvia meidän viikonloppuiselta puvunmetsästysreissulta Tallinnasta. Löydettiin taas muuten tosi kiva rafla, joten siitä lisää myöhemmin. :)
Takki ja huivi alelöytöjä New Yorkerista
Abbey Road Style
Hauskaa oli, niin kuin kuvista näkyy. Nyt tää tyttö lähtee raastamaan tuoretta inkivääriä teehen. Voi kunpa mulla olis mehulinko, niin voisin tehdä inkiväärimehua. Olis varmaan ihan tajutonta!

See you later alligator<3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!