24.2.2015

THE DRESS - CHECK

Noniin nyt silmät ja korvat kiinni kaikki, jotka on jo kyllästyneet pukuhössötykseen. ;)

Nyt on kuulkaa semmonen juttu, että on pitänyt ihan palautella pari päivää takaisin maanpinnalle ja oikein pidätellä itteäni, etten oo rynnännyt tänne kirjoittamaan postauksellista JIHUUUUU:ta. Järkälemäinen epävarmuus ja pukupaniikki on kuin ihmeen kaupalla vaihtunut tyyneen kutsukorttisuunnitteluun. Sain siis vihdoin ja viimein tehtyä päätöksen ja ostin hääpuvun<3 Voi tätä helpotuksen määrää.

Puku löytyi kuin löytyikin paikasta, josta jo aiemmin viime viikolla kerroin. Lähdimme kaasoni kanssa lauantaina hyvissä ajoin ajamaan kohti liikettä. Paikka ei olisi voinut olla täydellisempi. Olimme päivän  ainoat asiakkaat lähes koko tapaamisen ajan ja saimme rauhassa kierrellä satumaisen kauniissa liikkeessä omistajattaren kertoillessa meille faktoja mm. pukujen leikkauksista ja oikean sävyn valinnasta. Sovitustilaa koristi kristallikruunut, hopeiset satiiviverhot ja tunnelmalliset kynttilät, jotka tekivät sovitustilanteesta astetta juhlavamman. 

Viimeistään siinä vaiheessa, kun ystävällinen myyjätär mittasi hääkorujeni suosituskoon kasvojeni mittasuhteita hyödyntäen ja käytti käsivarteni sisäpinnan ihonsävyä hyväksi valitessaan minulle oikean sävyistä pukua (sillä siitä kuulemma näkee, minkä sävyinen rusketus tulee olemaan), olin vakuuttunut, että olin totaalisen oikeassa paikassa ja etsintäni olivat vihdoin tulleet tiensä päähän. Niinpä sitten tilasinkin tapaamisen päätteeksi jo aiemmin sovittamani suosikkipuvun, pienillä muutostöillä tosin. 

Illalla kilisteltiin H:n kanssa vielä huojentunein mielin. Ja nyt ei voi muuta, kuin odottaa - ja treenata aivan älyttömästi!

Mites siellä hääsuunnittelut etenee? :)

Suski

2 kommenttia:

  1. Hei, eksyin blogiisi kun etsin tietoa Tallinnan hääpukuliikkeistä. Itseäni kiinnostaisi etenkin Mori Lee:n mekot, mutta ovat ainakin Suomessa suhteellisen hintavia..Saako udella mistä liikkeestä tässä on kyse eli mistä löysit puvun? :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos viestistäsi! Itsekin mietin aluksi Mori Leeta, kunnes rakastuin Maggie Sotteroon. Mori Leeta oli todella hyvin tarjolla juuri tuolla Pärlissa Tallinnassa ja heidän kauttaan sai myös tilattua minkä tahansa puvun Mori Leen mallistosta. Tosin hinnat taisivat olla Suomen luokkaa. Oman pukuni löysin Hyvinkään Leimulinesta. Heillä oli muistaakseni ainakin juhlamekkoja Mori Leelta, joten uskon, että myös Mori Leen häämekkojen tilaaminen onnistuu, kannattaa kysyä! Tsemppiä puvunmetsästykseen! :)

      Poista

Kerro mielipiteesi!