13.2.2015

HOME SWEET HOME

Mitä mahtavinta perjantaita! Meillä onkin ollut tänää tosi kiva perjantai, sillä saatiin viettää vapaata aamupäivää yhdessä H:n kanssa. Viikonloppu myös jatkuu mukavissa merkeissä, sillä huomenna lähdetään porukalla Tallinnaan viettämään ystävänpäivää. Matkan todellinen tarkoitus on tutustua ajan kanssa Tallinnan hääpukuvalikoimaan, sekä hääasusteisiin, koristeisiin ja mitä näitä nyt on. :) Toki aiotaan myös shoppailla ja syödä hyvin. Aattelin kirjoitella Tallinnan häävinkeistä sitten tännekin, jos siellä on muitakin morsiamia linjoilla.

Mutta nyt vähän kuvia siitä kodin uudesta ilmeestä. Ollaan vihdoin saatu jo vähän kevättäkin kotiin. Ja mikä raikastaisikaan kodin ilmettä paremmin, kuin ihanat valkoiset tulppaanit. Ne on ihan lemppareita. Kaikista "joulu"valoista en oo vielä luopunu, sillä mun mielestäni ne on enemmänkin talvivaloja, jotka piristävät kivasti pimeitä iltoja.

Mä lähen tästä nyt vielä pakkailemaan passia ja valmistautumaan huomiseen reissuun. Oikein nautinnollista ja rentouttavaa viikonloppua sinnekin! <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!