28.2.2015

SUPERDIEETIN STARTTAILUA

Mahtavaa lauantaita ihmiset! Meillä on alkanu tällä viikolla ihan uudenlaiset meinigit H:n kanssa, sillä lähettiin mukaan maanantaina startanneeseen Fitfarmin Superdieettiin. Kyseessähän on siis nettivalmennus, johon liittymällä saa käyttöönsä kuuden viikon ruokavalion ja monipuolisen treeniohjelman. Se ei ole mikään höpöhöpödieetti, jossa saa syödä puolikkaan omenan aina täyden kuun aikaan, vaan tavoitteena on oppia syömään oikean kokoisia annoksia monipuolisista ja terveellisistä raaka-aineista ja ottaa säännölliset ja monipuoliset treenit osaksi elämää. Eikö kuulosta aika hyvältä? Monillehan tämä on ihan normipäivää, eikä aktiivisessa liikkumisessa ja säännöllisessä syömisessä ole mitään ongelmaa. Mutta mikäli sulla on pienintäkään hapuilua edeltävissä asioissa, niin suosittelen kokeilemaan!

Hommaan kuuluu siten olennaisena osana myös säännöllinen ja monimuotoinen treenailu. Viime viikollahan liikunnat jäi multa kokonaan flunssan takia väliin, mutta tällä viikolla oon heilunut sitten senkin edestä. Eniten inspaa tällä hetkellä lenkkeily, tanssiminen ja kahvakuulatreeni, joten oonkin viettänyt viikkoni niiden parissa. Ostettiin molemmille omat kahvakuulat, joten tehokkaita hikitreenejä voi tehdä nykyään myös kotioloissa. Useinhan se salille lähteminen (siis konkreettisesti sinne käveleminen) onkin juuri se suurin kompastuskivi treenaamisessa, joten nyt ei oo enää sitäkään tekosyytä. Ryhmäliikuntatunneille tulee lähdettyä jotenkin reippaammin, koska siellä käsketään mitä pitää tehdä, eikä tarvitse kärsiä yksin. ;)

Superdieetin myötä myös ruokailuun on tullut isoja muutoksia. Suurin muutos on tietenkin se, että kaikki ruoka punnitaan. Onneksi siitä on tullut nopeasti rutiinihommaa ja vaakakin löytyi valmiina kaapin pohjalta. Dieetin ruokavalio on rakennettu siten, että edes treenipäivinä ei tule nälkä ruokailujen välissä. Aluksi tuntuikin, että dieettiin kuuluvaa ruokaa on aivan älyttömästi ja olin ihan ihmeissäni, että mihin sen kaiken oikein tungen. Tarkoitus onkin saada kroppa käyntiin ja aineenvaihdunta toimimaan kunnolla, joten jokaisella aterialla on tarkoituksensa osana tätä tavoitetta. Jokaiselle dieettiviikolle tulee uudet ohjeet, joten saa nähdä miltä ruokamäärät näyttävät muutaman viikon päästä. 

Otettiin käyttöön myös lisäravinteet, joiden välttämättömyyden ymmärtää vasta, kun niitä alkaa syödä. Vitamiineista esimerkiksi D on aivan elinehto pimeänä talvikautena, mutta en mä sitä ennen ole syönyt ja ei ihmekkään kun koko ajan väsyttää! Myös C kannattaa muistaa flunssakautena. Sitä voi ottaa reippaitakin määriä huoletta.

Hyvin on siis lähtenyt käyntiin tämä projekti. Hääpuku mielessähän tätä vedetään ;)

Onko sulla kokemusta Fitfarmin Superdieetistä? Jaa ihmeessä vinkit ja kokemukset meillekin.

Mutta nyt energistä viikonloppua, voi hyvin<3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!