18.7.2014

KOTIJUTTUJA

Tänään fiilis on erityisen hyvä monestakin syystä. Pääsen pitkästä aikaa viettämään vapaata viikonloppua ja tänään päästään vielä tanssimaan häitäkin. Eräs asia, joka on ilahduttanut mua paljon lähiaikoina on tietysti meidän uus sohva. Kävin etsimässä sen kaveriksi vähän tyynyjä ja olkkarin ilme alkaa kuin alkaakin hahmottumaan pikkuhiljaa.


Oon ihan hulluna tyynyihin, niin kuin oon ehkä jo tainnut mainitakin. Kävin viime viikolla vähän tyhjentämässä Aleksin H&M Homea, joka on muuten muuttanut katutasosta toiseen kerrokseen (mutta se taitaa olla jo vanha juttu?). Eniveis sieltä olisin löytänyt vaikka mitä, mutta tilan rajallisuuden takia päädyin neljään tyynynpäälliseen. Muuten käy taas silleen, että kasaan sohvan täyteen tyynyjä, eikä kukaan mahdu enää istumaan siirtämättä niitä lattialle. Tällä kertaa maltoin jättää vähän tilaa istujillekin. ;)



 

Meillä kuunnellaan parhaat biisit levysoittimella, siitä tulee jotenkin vaan niin magee soundi. Onneksi meidän olkkarin nurkasta löytyi sopiva tila massiiviselle levysoitinkompleksille. Juliste on tuliainen (ylläriylläri) Hangon turistitoimistosta. Siitä tuli mun uus lemppari. Muita Suomi-aiheisia julisteita voi käydä ihailemassa ja ostamassa täällä


Tuo Vallilan matto saattaa olla tuohon harmaaseen väripalettiin vähän väärän sävyinen, mutta menkööt nyt paremman puutteessa. Sen pyöreä malli on ainakin aika veikeä. Sellainen olkkari meillä tällä hetkellä, mitäs pidät? :)

Nyt lähden aloittelemaan kaunistautumisprojektia häitä varten. Onneks mekko on jo päätetty. 

Leppoisaa lauantaita <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!