5.7.2014

TUOKSUADDIKTIN TUNNUSTUKSET

Oon parantumaton tuoksuaddikti, enkä vois kuvitellakaan eläväni ilman hajuvettä. Sehän on asuste siinä missä esim. korvakorut tai kellokin. Jos aamulla unohdan suihkauttaa hajuvettä, jää koko päiväksi jotenkin alaston olo. Mutta niin kuin arvata saattaa, niin ei tämmönen hajuvedellä läträily mitään halpaa hupia ole. Laskeskelin just, että käytin toukokuussa saamani EDP:n (50ml) viimeiset suihkaukset heinäkuun ensimmäisinä päivinä. Jättimäinen laivatuliainen kesti käytössäni siis vain reilu kuukauden. Eikä kyseessä ollut mikään kevyen kukkea kesätuoksu vaan mausteinen ja aistikas parfyymi. No huh! En voi edes ymmärtää niitä, joilla samat tuoksupullot pyörivät kaapeissa vuodesta toiseen..

Kaksonen kun olen, tuppaan myös kyllästymään tuoksuihin nopeasti. Uuden lempparituoksun löytäminen ei kuitenkaan ole mitään helppoa. Kulutinkin tällä viikolla aikamoisen paljon aikaa Sokoksen tuoksuhyllyjen välissä käyskennellen. -30% aletarrat saivat ainakin tän tuoksuhullun entistä enemmän sekaisin. Sellainen määrä hajuvettä nenässä ei voi olla terveellistä, mutta lopulta sieltä viikon aikana tunnustelemalla löytyi kun löytyikin uusi lemppari. Ei taaskaan mikään kesäinen, ei taaskaan kovinkaan kepeä, vaan tuotekuvauksen mukaan ainakin "salaperäinen, romanttinen, feminiininen ja ylellinen." Haha, that's me :D



Aiempien näyttöjen perusteella tän 30ml EDT:n pitäis kestää mulla ainakin seuraavat 2 viikkoa. Haha. Money well spent!

Jos linjoilla on muitakin tuoksuhulluja, niin täältä pääsee hakemaan CLEAN-tuoksun testiryhmään jättämällä yhteystiedot ja lyhyet perustelut 11.7 mennessä. Arvaa hainko? ;)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!