1.7.2014

REISSUASU

Hankofiilistelyä on pakko jatkaa vielä parin postauksen verran, sen verran mieleenpainuva reissu se oli. Lähdimme tosiaan matkaan vasta lauantaina ja palasimme jo sunnuntaina eli kovin laajaa vaatevarastoa ei mukaan tarvinut ottaa. Viihdyinkin koko aurinkoisen lauantain tossa mun matkustusasussa, joka koostui noista viileistä seeprapöksyistä ja uudesta topista, joka oli alelöytö viime viikolta. 

Ehkä surullisin asia sateisessa kesässä on ollut se, ettei oo päässy käyttämään kaikkia ihania kesäkenkiä! Kun matka-aamuna heräsin auringonpaisteeseen päätin heti käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tempasta jalkaan noi mun lempparikesäkengät. Onneks niillä on korosta huolimatta niin hyvä kävellä, ettei painavan matkalaukun raahaaminenkaan tuottanut sen kummempia ongelmia.

Itse matkanteko sujui yllättävän sutjakkaan, vaikka perillepääsy edellytti aina vaihtoa Karjaalla. Mennessä bussi vaihtui junaan ja tullessa päästiin kahdella eri junalla. Karjaa-Hanko väliä taitettiin pikkuriikkisellä taajamajunalla, joka oli ehkä yhden vaunun pituinen. Siinä oli kyllä tunnelmaa. :)

Toppi ja housut Gina Tricot, kengät Gant

Kävimme syömässä Hangon makaronitehtaalla, jossa sattuikin olemaan käynnissä "Ladies Champagne Saturdays", joita vietetään siellä joka kesälauantai aina elokuun alkuun asti. Tarjolla oli huokeahintaista Veuve Clicquot -shampanjaa ja kilpailu, josta voi voittaa illallisen kuohuvineen. Eli nyt peukut pystyyn, että saisin taas hyvän syyn lähteä Hankoilemaan!


Jättimäisen pasta-annoksen jälkeen onkin jo vatsassa pitelemistä.

Hangon loputtoman rantaviivan tutkimiseen on parasta vuokrata pyörä. Siispä mekin kävimme hakemassa Jopot allemme ja lähdimme ajelemaan pitkin merenrantapolkuja. Maisemaa hallitsi vaaleahiekkaiset uimarannat pukukoppeineen ja lomahuvilat isoine mäntyineen. Kahvistopilla ehdittiin räpsästä vielä muutamat kuvat juuri ennen auringon piiloutumista. Tuolla tutkimusmatkailuun saisi kulutettua varmaan koko kesäloman. :)

Neule Lindex, huivi Gant



Helsingin sateisiin palatessa luovuin jo toivosta kesän suhteen. Onneks meidän uus sohva tuli eilen, joten nyt kelpaa käpertyä sohvannurkkaan viltin alle teekupponen kädessä sadetta pakoon. Lisäbonarina varattiin eilen liput kaupunkilomalle elokuussa, joten nyt onneksi on jotain mitä odottaa täällä sateen keskellä!

Energistä viikon jatkoa :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!