16.6.2014

Ensimmäinen lomaviikonloppu

Ensimmäinen virallinen lomaviikonloppu takana. Ihan törkeen magee fiilis kun voi tehdä asioita hetken mielijohteesta, eikä tarvitse suunnitella ja aikatauluttaa kaikkea. Se on varmasti tällaisen kontrollifriikin lomassa parasta. 

Viikonloppuun ehti mahtua paljon kaikenlaista. Perjantaina tein ahkerana vielä viimeisen duunivuoron pariin viikkoon. Lauantaina vuorossa oli fudismatsi Sonera Stadiumilla. Vähän kuulkaas eri meininki pojilla tuolla kotikentillä, kuin MM-kisoissa telkkarissa (olen kunnollisen tyttöystävän tavoin seurannut skaboja aika ahkerasti H:n kanssa). Ja siellä stadionilla oli kylmä! Toisen puoliajan alkaessa (vai mikä se nyt onkaan) en tuntenut enää mun jalkoja, joten katsottiin parhaaksi lähteä jatkamaan matkaa. Eipä onneksi näyttänyt sinisenä hytisevää H:takaan haittaavan.


Matsista jatkettiin meidän "date nightia" ravintolaan tapaksille. Maistelimme ihanien herkkujen lisäksi yhteisen loman alkamisen kunniaksi kielellä pirskahtelevaa cavaa. Tapakset ovat siitä kivoja, että niitä syödessä saa maistella monia eri makuja ja pääraaka-aineena on lähes aina jotain proteiini (tai rasva) -pitoista. Ei siis tarvitse niin monen muun ravintola-annoksen tapaan täyttää vatsaansa nopeilla hiilareilla ja kärsiä nälästä tunnin kuluttua. 



Syönnin jälkeen kurvattiin jälkkäreiden kautta lasillisille. Ja niin kuin pienen pienen Helsingin keskustassa aina, törmättiin tuttuihin joiden völjyssä matka jatkui hyvistä drinkeistään(kin) tunnettuun Brondaan. Listalta olisi löytänyt vaikka sun mitä. Drinkkivalintani osoittautuikin yllättävän pitkäksi prosessiksi, mutta lopulta päädyin tilaamaan verigreippimehua, sitruunaruohoa ja minttua sisältävän "Border Line":n. Olipas muuten aika tujua, mutta muuten ihan veikee uus makuelämys. 




Upean viikonlopun kruunasi vielä rakkaiden ystävieni tarjoama sunnuntaibrunssi ravintola Töölönrannassa. Olipahan kuulkaas aivan tajuttoman hyvää. Piripintaan ahdetuin vatsoin voin suositella tuota paikkaa.

Noh, mitäs nyt sitten lomalla puuhaisi? Ulkomaille lähtö sunnitelmamme ovat nyt realisoituneet kotimaan vastaaviin ja yritämme vielä kuumeisesti pähkäillä jotakin kivaa pyrähdystä jonnekin päin Suomea. Myös Tukholma on vielä vaihtopenkillä, mutta olisi niin kiva keksiä jotain muuta uutta aktiviteettia kuin aina se iän ikuinen Ruotsin risteily, joka alkaa kylläkin vahvasti olemaan jo yksi kesäperinteistämme. Saas nähdä. 

Sen ainakin tiedän, että iso osa lomasta tulee kulumaan maailman ihanininta synttärilahjaa eli upouutta järkkäriä pähkäillessä. Käytiin eilen jo ottamassa tyypit ja hyvin pelaa.

Aurinkoa päivään niin lomalaisille laiturin nokkaan kuin työihmisille sorvin ääreen. :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!