5.6.2014

NAUTISKELUA

Eilinen päivä oli varattu hemmotteluun. Teeman mukaiset aktiviteetit starttasivat kampaamon tuolissa. Olin kuullut paljon hyvää Punavuoren kätköissä sijaitsevasta Pin Up Hairista ja sieltä löysinkin aamulla itseni värikarttoja mallailemasta. Päätimme hetken värejä tuumailtuamme kampaajani kanssa, että nyt olisi hyvä hetki aloittaa latvojenvaalennusprojekti. Olen nimittäin jo pitkään ollut tummaksivärjäämiskierteessä hiuksieni kanssa, sillä hieman vaaleampana kasvavalla tyvellä on kova hinku auringonvaloon ja kampaajalla ei kuitenkaan tule käytyä kuukausittain. Tästä syystä tyveen on välillä eksynyt kaupan yksipuolisen värivalikoiman tummia sävyjä. Nyt halusin latvoihini kuitenkin vähän eloa. Olin tosi tyytyväinen saatuun lopputulokseen ja jatkossa aion uskoa kutrini kyllä vain ja ainoastaan kampaajan käsiin.   

Kampaajalta jatkoin hemmottelumatkaani suoraan ripsihuoltotuoliin, johon taisin taas onnellisesti nukahtaa (niin kuin melkein aina, hups). Ettehän tiedäkään mitään rentouttavampaa, kuin vieras ihminen rönkkimässä kiinni teipattuja silmiä terävillä metallipinseteillä ja myrkkyliimalla. Jotenkin onnistun kuitenkin aina rentoutumaan siinä tuolissa. :)

Paita on kevyen kesäinen löytä Tallinnasta. 


Nää ihanat sandaalit tarttuivat myös mukaan Tallinnan reissulta. Love these shoes.


Illan ohjelma keskittyi ihanan siskoni synttärijuhlintaan. Kilistelimme kuohuvaa, nautimme auringosta ja terassin herkuista. Säteilevä synttärisankari oli mielissään saamistaan lahjoista ja se oli hyvä, sillä niitä oltiin metsästetty aikalailla. :) 


Jälkiruualla meidän oli ihan pakko piipahtaa Magnum-jäätelöbaarissa, sillä en ollut vieläkään kerennyt sielä käydä. Omista ennakkoluuloistani poiketen, jätskit olivat juuri niin hyviä kuin oltiin kehuttukin. Todella positiivinen yllätys siis. Ja katsokaa nyt näitä komistuksia, nam nam nam.





Nyt alkaa pakkausprojekti huomista mökkiviikonloppua varten. Tarvitsen mukaan kaiken! Pakkaaminen ei kyllä ole mitään lempipuuhaani, sillä mukaan tulee otettua aina liikaa tavaraa. Mutta jos  pakkaan kevyesti tulee sellainen olo, että jotain puuttuu ja ehkä olisin tarvinnutkin mukaan vielä vaikka mitä. Omat tavarat tuovat siis turvaa matkalle lähtiessä. Katsotaan miten tänään selviydyn.. :)

Iloa päivään!

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!