6.6.2014

Mökkiunelmia kotikeitaalla

Ihanaa aamua! Omani aloitan usein parvekkeella istuskellen ja kahvia hörppien. Saimme nimittäin vihdoinkin pestyä ja pöyhittyä parvekkeen kesäkuntoon ja nyt siellä kelpaa viettää rentoja kesäaamuja. Parvekkeelle paistaa ilta-aurinko, joten se on oivallinen paikka vilvoitteluun päiväsaikaan. Mikkelistä asti roudaamani laventelit tuovat kaupunkikeitaaseemme viehkeän täyteläisen tuoksun. En ole laiskuuksissani kyllä saanut niitä vielä multaan, joten olkoon nyt ruukuissaan vielä tovin.

Kuten kuvista voi huomata, salainen aseeni parvekkeen kolkkoutta vastaan ja kodikkuutta lisäämään ovat tyynyt. Niitä pitää olla joka paikassa kasoittain ja pinoittain. Tunnustaudunkin jonkinlaiseksi tyynyfriikiksi. Tätä mieltymystäni kuvaa hyvin se, että joudumme nykyisin käyttämään varmaan valehtelematta viisi minuuttia sängyn riisumiseen tyynyistä,  ennen kuin pääsemme nukkumaan. Ja Otolle ei ole mikään ongelma kaivautua tyynykasojen alle piilopäikkäreille. :D




Ja tänään ei myöskään ole mikä tahansa aamu, vaan tänään pakataan kimpsut ja kampsut matkaan (en edes tiedä miten nuo keittiön lattialla odottelevat siiderilavat tulevat pieneen autoomme mahtumaan) ja suunnataan nokka kohti mökkiä ja huomenna koittavia synttäribileitä. Miten voikaan aikuinen ihminen olla vielä näin innoissaan omista synttäreistään? Tai oikeastaan eniten olen innoissani kyllä ihanista ihmisistä, joiden kanssa pääsen viettämään kiireetöntä aikaa mukavissa maisemissa yhdessä touhuillen. 



Jihuu, en malta odottaa. Toivottavasti järvivesi on lämmintä, grilli kuuma ja juomat kylmiä.

Aivan mahtavan ihanaa ja lämmintä kesäviikonloppua sulle! Otetaan siitä kaikki irti. :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!