18.6.2014

SADEAAMUN SHOPPAILUJA

Mun kauan odotettu loma jatkuu sateisena, mutta sehän ei haittaa, sillä useimmat kaupat ovat käynnistäneet jo alennusmyyntinsä. Kävin tänään hakemassa vähän esimakua tän kesän aletarjonnasta ja mukaankin tarttui jotain pientä. 

Toisaalta on vähän riskialtista mennä ostoksille just ennen varsinaisten alennusmyyntien alkua. Useissa vaatekaupoissa työskennelleenä mun (ja varmaan kaikkien muidenkin) on onneks helppo tunnistaa ne rekit, joihin on selkeästi tungettu kaikki aiempien kausien jäämistöt. Ne yritinkin kiertää kaukaa myös tänään, ettei ensi viikolla harmita. Tänään tarttui mukaan kuitenkin hippihenkinen paita, joka saattaisi käydä aika hyvin mökkijuhannukseen. 




Hippipaitaan voisi yhdistää vaikka farkkusortsit. Ja tyylin kruunaa tietysti runsas rannekorukavalkadi. Turkoosi, poltettu oranssi, kulta ja luonnonvalkoinen matchaavat kaikki kivasti yhteen ja käyvät mielestäni oikein hyvin rentoon juhlapukeutumiseen.



Kynsissä mulla on geelit, mutta varpaankynsiä ajattelin piristää kirkkaanpunaisella Lumenen Gel Effect -lakalla. Tosta väristä tulee mulle mieleen kuumat kesähelteet, ruskettunut iho ja rannalla löhöily. Se on siis täydellinen juhannuslakka! Ensivaikutelma on ainakin aivan älyttömän hyvä; sopivasti pigmenttiä, tasainen pinta ja kuivuu todella nopeasti. Suosittelen kokeilemaan, mikäli juhannuskynnet kaipaavat vielä väriä.


Nyt pääsen taas lempipuuhiini eli pakkaamaan. Illalla on edessä vielä automatka kohti Mikkeliä, jossa päästään ottamaan pieni varaslähtö juhannukseen. Viime vuonna nimittäin päätin, etten halua istua enää kertaakaan juhannusruuhkissa autossa. Että tsemppiä vaan huomenna matkaaville! ;)

Sieltä se aurinkokin alkaa jo pilkottaa, joten nyt nautitaan siitä niin kauan kun sitä kestää! :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!