24.6.2014

PIKAKELAUS JUHANNUSILLASTA

Tähän mennessä mun ainoa lomashoppailu eli uus hippipaita (joka sekin oli normaalihintainen) pääsi kuin pääsikin juhannuksena käyttöön. Juhannusilta mökillä oli kolea ja pilvinen, mutta mulla oli niin lämmin kesämieli, että päätin vetästä päälleni juuri sen asun minkä suunnitelinkin - oli aurinkoa tai ei. 


Ruuanvalmistus kesti taas kolmatta tuntia (itse olin kyllä keittiössä ehkä tunnin), mutta lopputulos on aina kaiken uurastuksen arvoinen. Menu koostui raikkaasta salaatista, kala- ja lihavartaista, täytetyistä herkkusienistä ja uusista perunoista. Kaikki ruokalajit kruunasi omasta maasta kerätyt yrtit, kuten rosmariini, ruohosipuli ja persilja.





Lipunnoston ja skoolauksen jälkeen oli vuorossa pienet juhannustanssit. Tanssipartnerini räpsiessä kuvia keksin ihan omat muuvssit soolovalssiin (syliin kaappaamani Jackrusselin kyllästyessä kolmannen biisin alkaessa).



Vähän myöhemmin kanssajuhlijoiden alkaessa täristä katsoessaan muhun päin jouduin joukkopaineen alaisena vaihtamaan outfittini lämpöisempään. Plääh, tyhmä Suomen kesä. Mutta ihana juhannus!

Ilta huipentui vielä kallionnokkaan sytytetyn kokon katseluun. Sen äärellä istuskellessa aika hurahtikin nopeasti ja valvoimmekin vahingossa lähes aamuun asti yötöntä yötä ihastellen.



Mikä sun juhannuksessa oli parasta? :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!