12.5.2014

Viikonlopun häähumua

TII TITTIDII! Ei harmita yhtään että on maanantai, sillä mieltä lämmittää vielä viikonlopun ihanat häät (ja tietysti myös ihana äitienpäivä, mutta siitä lisää myöhemmin). Täytyy kyllä sanoa, että enpä ole hetkeen ollut yhtä hyvissä kemuissa! Koko sali oli täytetty toinen toistaan lahjakkaammilla häävierailla, joiden koskettavista ja taidokkaista musiikkiesityksistä saimme nauttia pitkin iltaa. Ei tullut kyllä tylsää missään vaiheessa ja kyyneliäkin sai olla pyyhkimässä vähän väliä. Enpä mä niiltä ikinä säästy jos häistä on kyse. :)

Häät toimivat mahtavasti tämän kevään avajaisina ja päivästä muodostui loppujen lopuksi aurinkoinen ja lämmin. Kaivopuiston tuntumassa sijaitseva kirkko oli tunnelmallinen ja tämä olikin ensimmäinen kerta, kun pääsin osallistumaan katoliseen hääseremoniaan. En ole kovin paljon häissä käynyt, joten mua jännittää vieläkin aina kirkossa hääparin puolesta. On varmasti maailman yksi kauneimmista hetkistä, kun sydäntäkouristava häämarssi kajahtaa, kirkon takaovet aukeavat ja herkän kaunis morsian lähtee astelemaan kohti alttarilla itkuaan pidättelevää ja hermostuneesti hymyilevää sulhasta. Hääpari oli valinnut sisääntulomarssiksi urkufanfaarin sijaan sellon ja kitaran duetoiman herkän kappaleen, joka sopi tilaisuuden tunnelmaan täydellisesti.

Mun hääasuksi valikoitui Gantin punainen mekko ja musta hartiahuivi lämmikkeeksi. Kenkien virkaa ajoi melko pitkälle iltaan Aldon nahkaiset platform-korot, mutta pakko myöntää, että kun huikean taitava bändi nosti soitollaan juhlakansan kannat kattoon, niin siinä vauhdissa ei pysyneet enää korkkaritkaan mukana. Tuo suosikkikaulakoruni on Snö of Swedenin mallistosta.

Kampausta suunnitellessani pohdin pitkään laittaisinko hiukset auki vai kiinni, kiharalle vai suoraksi. Lopulta päädyin H:nkin yllyttämänä ("laita kiharat, ne on juhlavat") hiustenväkerryspuuhiin ja koko aamupäivä siinä kihartaessa menikin. Kauniit kiehkurat malttoivat viipyä kutreissani ehkä noin tunnin, jonka jälkeen jostain kumman syystä lopputulos on lähes aina tämä: 


(laineet, "jee")




 Kaikkensa antaneet, mukulakiviä uhmanneet ja valssiinkin taipuneet jalkapohjat sanoivat jossain vaiheessa iltaa itsensä irti ja vaativat saada jatkaa juhlia ballerinoissa, joissa tanssahtelu luonnistuikin huomattavan paljon paremmin. 
  
Kaasot olivat keränneet naistenhuoneen pöydälle hääjuhlijattarien selviytymispakkauksen, josta löytyi mm. hiuslakkaa, deodoranttia, suuvettä, pastilleja, sukkahousut, vanupuikkoja ja Victoria's Secretin Body Mist (joka oli ihana). Olen törmännyt viime aikoina useamminkin häissä tuollaisiin survival kiteihin, mutta tämän sisältö yllätti monipuolisuudellaan. Pieniin juhlalaukkuihin kun harvoin mahtuu kaikki tarvittava.


Semmoiset pirskeet ne. Joko siellä on päästy korkkaamaan tämän kesän hääkausi? :)

Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!