23.5.2014

Päivä auringossa

Tänään oli huikea päivä. Startattiin jo aamusta, käytiin vähän shoppailemassa (bikinivarasto päivitetty) ja sitten hypättiin lauttaan kohti Suomenlinnaa. Oli meillä sinne ihan asiaakin, mutta mikäs sen parempi paikka viettää tulikuumaa lomapäivää, kuin Suomenlinnan mukulakivikadut ja Etelä-Eurooppalaishenkiset terassit. Piipahdimme lasillisilla Ravintola Panimon terassilla. Ravintolan sisäpihalle aukeava terassi oli kuin keidas, jossa olo tuntui siltä, kuin olisimme kauempanakin kotoota, kuin vain lauttamatkan päässä. 




Kyseessä oli siis yksi (1) lasi viiniä, mutta nautin sitä näköjään vaan poikkeuksellisen hitaasti, kun se on kerta kerennyt joka kuvaan.



Polvet otti eilen salilla kyykätessä vähän hittiä. Mojovat mustelmat, mutta pitäähän sen polven nyt osua kunnolla siihen lattiaan. ;)



Nähtiin päivällä espalla myös Marimekon perinteinen, kesäkauden virallisesti avaava muotinäytös, jossa ihastuttava Anna Puu oli musisoimassa. Näytöksen yhteydessä jaettiin yleisölle neilikoita ja täytyy kyllä sanoa, että olin hyvin viehättynyt niistä. Neilikoista saisi varmasti kauniita pöytäkoristeita juhliin, mutta vanhan kansan mukaanhan se on surukukka. 
Mitä olet mieltä, voisiko iloisen värisiä neilikoita käyttää esimerkiksi häissä?



Illalla näin pitkästä aikaa ihanaa ystävää ja ehdittiin vielä hellivän ilta-auringon säteisiin piknikille espan penkeille. Kaikin puolin mukava ja onnistunut lomapäivä siis. :)

Miten sä olet nauttinut alkaneesta kesästä? :)

Suski

2 kommenttia:

  1. Hieno paikka tuo Suokki ja erityisen viihtyisä se Panimon terassi. Sieltä saa erittäin maukasta olutta ja siideriä, jotka valmistetaan heidän omassa panimossaan. Kiitos taas ihanasta päivän piristyksestä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aivan ihana mesta. Kiitos itsellesi! :)

      Poista

Kerro mielipiteesi!