19.5.2014

Tyttöjen ilta kaupungilla

Lauantaina treffasin pitkästä aikaa mun ihan ykkösnaisia ja vietettiin iltaa pitkän kaavan mukaan. Syömingit oltiin sovittu Uudenmaankadun Bar Tapastaan ja paikka olikin mulle entuudestaan ihan tuntematon. Pieni, mutta sitäkin lämminhenkisempi tavernatyyppinen ravintola ilahdutti meidät erittäin positiivisesti.  Viimeistään silmäillessämme menua alkucavoja siemaillen olimme vakuuttuneita, että olimme tulleet juuri oikeaan paikkaan. 


Menu oli yksinkertainen, mutta kaikki vaihtoehdot kuulostivat niin herkullisilta, että syntyihän siinä pienoinen valinnan vaikeus. Lopulta päädyimmekin tilaamaan pöydän kukkuralleen mitä erilaisempia herkkuja. 





Ruoka oli uskomattoman hyvää! Asiaan saattoi tietysti vaikuttaa myös se, että kaikilla taisi olla aika infernaalinen nälkä. Anyway, ylistysten siivittämänä pistelimme annoksemme parempiin suihin. 
Jälkiruuaksi maistelimme vielä juuri nautitun makupaletin raikastavat sitruunasorbetit. Ei varmaan tarvitse sanoa oliko hyvää. :)
Bar Tapastan viinilistakin oli suht yksinkertainen, mutta riittävän kattava jokaisen meidän makuun. Juomingit (niin kuin ruuatkin) olivat ilahduttavan kohtuuhintaisia ja sehän lämmitti janoisen opiskelijan lompakkoa.  


Bar Tapastan jälkeen korkkasimme tämän kesän terdekauden ja istuskelimme alkukesän viilenevässä illassa rieslingiä siemaillen ja juoruten. Sitä en kyllä ymmärrä, miksi katetuilla terasseilla saa vieläkin polttaa. Keuhkot oli ihan tukossa naapuripöytien tupruttelijoiden ansiosta. Nää on näitä savuttomuuden puolestapuhujan ainaisia ongelmia. :)



Loppuilta jatkui Showroomissa jammaillen. Oli kyllä kiva nähdä toi mesta, koska en ollut aiemmin siellä käynytkään. Se oli ihan viihtyisä, peukun arvoinen paikka. :)
Oon kyllä tainnut tulla jo vanhaksi, sillä olin jo kolmelta kotona, hiukset pestynä ja valmiina unten maille. Ennen vanhaa silloin oltiin vielä revittelemässä tanssilattialla viimeisiä lantionkeikutuksia, pilkkua peläten.

Eilen tehtiin H:n kanssa maailman parasta raakasuklaata! Lisää siitä seuraavassa postauksessa. :)

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!