21.5.2014

Sietämätön lukemisen pakko (joka loppuu huomenna)

Jaahas, meinannu olla taas vähän meininkiä tän vikan kouluviikon kanssa. No onneks huomenna tää kaikki pänttäys ja panikointi loppuu ja pääsen kirmaamaan kesälomille, iiii hha naa! 

Mun viime päivät on siis menny vaan koulussa ja kotona haahuillessa. En oo "ehtinyt" edes salille, sillä vähänkö siitä tulis huono omatunto, jos ei olis koko ajan tenttikirjojen välittömässä läheisyydessä, vaikka niitä ei juuri lukisikaan.. 
Sen voin ainakin paljastaa jo nyt, ettei musta verottajaa tule, eikä kyllä kirjanpitäjääkään. 

Helteestäkään en oo päässyt nauttimaan vielä kunnolla, sillä auringonpalvominenkin on tuntunut toisarvoiselta tenttistressin aikana. Tänään oli onneksi sateinen päivä, joten ei harmittanut niin paljoa kotona kirjojen kanssa kyhnöttäminen. 


Eilen oltiin Oton kanssa maailman kauneimmalla iltalenkillä. Taivas hehkui värikkäänä ja samalla päälle ripsi lämmintä kesäsadetta. Ilma oli muutenkin lämmin ja pystyin jo melkein maistamaan tuntien saunomisen ja uimisen jälkeen mökkilaiturin nokassa nautitun jääkylmän rieslingin suussani. Ja kuulemaan luonnon äänien täyttämän kesäaamun riippumatossa ja haistamaan vasta tehdyn vihdan tuoksun, joka leviää saunaan löylyvettä heitettäessä...  Ah, kesä! 

Muokkaamaton näkymä eilisestä taivaasta. 

Varmaan sanomattakin selvää, että tälläsissä kesäfiiliksissä tuo kouluhommiin orientoituminen saattaa olla pikkasen hankalaa. No huomenna se on ohi!

Saatiin muuten tänään H:n kanssa aivan erityisiä uutisia kesään 2015 liittyen. Yksi tärkeä päivä alkaa jo pikku hiljaa hahmottumaan. ;)


Nyt palaan takaisin verotuksen saloihin, jotta osaan kirjoittaa huomiseen tenttipaperiin muutakin kuin oman nimeni. 
See you later!

Suski

2 kommenttia:

Kerro mielipiteesi!